Badkamer betegelen Eindhoven

De badkamer betegelen is een hele klus. Vanzelfsprekend wilt u een tegelzetter die deskundig te werk gaat en kwaliteit levert. Frans van Eersel helpt u graag met het betegelen van uw droombadkamer. Om uw droombadkamer te verwezelijken is een goede planning en een ruime dosis ervaring nodig. Frans verzorgt al 25 jaar bij diverse projecten in Eindhoven, Geldrop, Heeze en Nuenen het betegelen van badkamers. Service en kwaliteit staan voorop!

Strokend uw badkamer betegelen

De tegels op de vloer en muur vloeiend laten overlopen in elkaar wordt strokend tegelen genoemd. Deze methode van betegelen creƫert een verrassend effect in uw badkamer. Strokend tegelen is specialistisch werk en ziet u niet in iedere badkamer terug. Het is de perfecte methode om karakter aan uw badkamer te geven.

Of u nu in Eindhoven woont of daarbuiten, laat uw badkamer betegelen door Frans van Eersel. U krijgt de badkamer waar u altijd al van gedroomd heeft! Voor vragen, advies en informatie over het betegelen van uw badkamer neemt u geheel vrijblijvend contact op met Frans van Eersel via het contactformulier
Vrouw uit de douche
Prijsindicator

Soort werk en aantal m2


Naam


Woonplaats


Telefoonnummer


Email adres

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij werken uitsluitend met onze eigen lijmen i.v.m. garantie!

decorative shadow