De tegelspecialist van Eindhoven!

Al jaren verzorgt Frans van Eersel uiteenlopende tegelwerkzaamheden voor zowel particulier als bedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring is Frans van Eersel de juiste keuze als het gaat om tegelzetten. Service en kwaliteit staan voorop want een tegelvloer of tegelwand moet heel wat jaren meegaan. Frans van Eersel legt allerlei soorten vloeren, zoals leisteen, alle soorten keramische tegels, kwartsiet en ga maar door. Deze kunnen natuurlijk ook in patroon of diagonaal worden gelegd.

Bus Frans van Eersel

Strokend tegelen

Met strokend tegelen wordt bedoeld dat de stroken op de muur en vloer doorlopen. Dit zorgt voor een verrassend effect. Er zijn maar weinig tegelzetters die deze manier van betegelen kunnen uitvoeren. Nog een reden waarom Frans van Eersel de tegelspecialist van Eindhoven is. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van strokend tegelen.

Inloopdouches maken

Een inloopdouche is de perfecte oplossing voor in de kleinere badkamer, stijlvol en functioneel. Laat daarom naast het betegelen van uw badkamer een inloopdouche plaatsen door Frans van Eersel. Alles kan worden verzorgt, van de tegels tot de installaties die nodig zijn voor de inloopdouche.

Frans van Eersel beperkt zich niet alleen tot eindhoven maar ook de omliggende dorpen zoals Geldrop, Heeze, Nuenen worden regelmatig door zijn werk verfraait.

Wilt u gebruik maken van onze diensten stuur ons dan een mail info@fransvaneersel.nl of neem telefonisch contact op via 040 - 286 85 18

Vrouw uit de douche
Prijsindicator

Soort werk en aantal m2


Naam


Woonplaats


Telefoonnummer


Email adres

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij werken uitsluitend met onze eigen lijmen i.v.m. garantie!

decorative shadow