Inloopdouche plaatsen

Inloopdouches winnen de laatste jaren steeds meer terrein. De luxueuze uitstraling en het extra gevoel van ruimte zijn voor veel mensen de winnende argumenten om een inloopdouche te plaatsen. Inloopdouches kunnen op maat gemaakt worden maar er zijn ook vele standaard maten verkrijgbaar. Er is een ruime keuze aan verschillende merken en prijsklassen. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt!

Frans van Eersel verzorgt naast tegelwerk ook het bouwen van uw inloopdouche. Waar rekening mee dient te worden gehouden zijn de afvoerleidingen. Liggen deze al in de vloer of moeten deze nog op de juiste plaats worden aangelegd? De inloopdouche en alle leidingen hiervoor moeten namelijk eerst geplaatst worden voor dat er met het tegelwerk begonnen kan worden.

Of u nu in Eindhoven of Heeze woont, uw inloopdouche laat u door Frans van Eersel plaatsen. U krijgt gegarandeerd een schitterend resultaat! Voor vragen, advies en informatie over inloopdouches neemt u geheel vrijblijvend contact op met Frans van Eersel via het contactformulier
Vrouw uit de douche
Prijsindicator

Soort werk en aantal m2


Naam


Woonplaats


Telefoonnummer


Email adres

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij werken uitsluitend met onze eigen lijmen i.v.m. garantie!

decorative shadow