Tegelvloer leggen Eindhoven

Een tegelvloer leggen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Er zijn een hoop factoren waar rekening mee dient te worden gehouden. Het is daarom raadzaam om een vakman in te schakelen voor het leggen van uw tegelvloer. Frans van Eersel is de vakman die u zoekt met meer dan 25 jaar ervaring! Bij honderden projecten in Eindhoven, Geldrop, Heeze en Nuenen heeft Frans al prachtige tegelvloeren gelegd.

Waarom een tegelvloer leggen?

Tegels zijn makkelijk schoon te houden en vochtwerend. Bovendien kunt u met een tegelvloer elke ruimte een andere sfeer geven. Tegels zijn tevens zeer geschikt voor vloerverwarming wat u een hoop kosten kan besparen op uw energie rekening. Daarnaast is een tegelvloer ook zeer duurzaam en geschikt om mooie patronen in te verwerken. Het leggen van een tegelvloer vergt vakmanschap, zeker met een patroon erin. Schakel daarom Frans van Eersel in! Kwaliteit en uw wensen staan voorop! Dit gecombineerd met een goede service zorgt ervoor dat Frans de aangewezen persoon is voor het leggen van uw tegelvloer.

Of u nu in Eindhoven of Nuenen woont laat uw tegelvloer door Frans van Eersel leggen. U krijgt gegarandeerd een schitterend resultaat! Voor vragen, advies en informatie over het leggen van uw tegelvloer neemt u geheel vrijblijvend contact op met Frans van Eersel via het contactformulier
Vrouw uit de douche
Prijsindicator

Soort werk en aantal m2


Naam


Woonplaats


Telefoonnummer


Email adres

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij werken uitsluitend met onze eigen lijmen i.v.m. garantie!

decorative shadow